nienkeegberink.reismee.nl

Homecoming, verjaardag en heimwee

Hallo!

Daar ben ik weer. Goed de week van 26 t/m 30 september was homecoming week! Homecoming betekend dt iedereen terug gaat naar zijn oude highschool of college. Dit betekend dus dat er vaak heel veel klassenreünien zijn. De bedoeling is ook dat de school spirit versterkt wordt. Met homecoming heb je elke dag een thema. Dus je gaat proberen elke dag zo goed mogelijk verkleed naar school te gaan.

Maandag: de eerste dag was Christmas day! Heel veel mensen, ik ook, hadden gewoon een kersttrui aangedaan. Sommige mensen waren echtt als iets verkleed zoals de een kerstboom of een kerstman. Je kan elke dag ook winnen met je outfit. Vandaag hadden the elf on the shelf en de snowman gewonnen.

Dinsdag: vandaag was Rock 'n Roll. Iedereen ging dus in donkere kleding naar school.

Woensdag: Vandaag was hillbilly day!

Donderdag: Vandaag was character day. Ik was Elsa van Frozen. Vandaag was ook de optocht. De homecoming queen, maids en sweethearts reden allemaal in een mooie auto. Verder waren natuurlijk ook de cheerleaders en de dancecrew in de optocht. De band speelde en er werd snoep gegooid. Na de optocht reed iedereen door naar the gym waar een pep rally werd gehouden.

Vrijdag was spirit day. dit betekend dat je eigenlijk gewoon in de school kleuren naar school gaat. Voor ons is dat dus blue and gold. 's ochtends weer een pep rally. 's avonds natuurlijk the game. Voor the game was het homecoming en kwamen de queen en de maids het veld op met hun escort. Dit was echt heel erg leuk. Ik ga weer wat foto's uploaden, maar ik heb wat problemen met de wifi hier, dus dat gaat niet heel erg makkelijk. Na the game hadden we senior bonfire. Dit houdt simpelweg in dat alle seniors naar een huis gaan en daar bij een kampvuur gaan zitten. We zaten in de achterkant van the trucks heel Amerikaans dus. Dit was echt heel gezellig!

Goed dit was dus homecoming week. Ik heb ook foto's van chirstmas day, hillbilly day en character day. Deze zal ik uploaden zodat jullie kunnen zien hoe ik eruit zag!

Zaterdag avond had ik een verassingsfeestje voor mijn verjaardag! Wat familie, vrienden en sommige exchange students. Dit was echt een verassing en was heel gezellig!

Goed maar ik moet ook eerlijk zijn. Homecoming week was heel leuk, maar ook een hele erge rot week voor mij. Ik had echt heel erg last van heimwee. Ik voelde me ook heel onzeker en vroeg me heel erg af of ik wel goed genoeg was. Ik ging me heel erg afvragen of mensen me wel aardig vonden. Vooral zaterdag had ik echt een hele erge rotdag en heb ik bijna 2 uur met mijn ouders gefacetimed. Ik denk dat ik die dag meer heb gehuild dan een baby. Dit was natuurlijk echt heel vervelend, maar het heeft wel geholpen. Daarna werd ik weer wat positiever en zag ik alle leuke dingen. Dit resulteerde erin dat ik de week erna een hele goede week heb gehad en me echt stukken beter voelde. Ik ben altijd iemand geweest die snel last heeft van heimwee.

Die zaterdag was dus even heel lastig, want ik had dus echt een rotdag en wilde gewoon even met mezelf zijn en toen had ik opeens een verassingsfeestje! Dit was natuurlijk super lief, maar vond het wel jammer dat ik me zo naar voelde.

Ik voel me nu dus stukken beter en heb uiteindelijk een leuke verjaardag gehad! 18 worden hier is natuurlijk een beetje stom, want in Nederland mag je dan alles en ben je 'volwassen'. En hier betekend het eigenlijk niet zo heel erg veel. Dat was natuurlijk wel even stom en misschien had ik daarom wel zoveel last van heimwee.

Softball is afgelopen, dus dat betekend dat ik veel meer tijd ga hebben. Wat ik dus wil proberen is om meer te gaan bloggen om te vertellen wat ik doe enzo. Als je dus vragen hebt wat ik doe of je snapt iets niet vraag het gerust! In een reactie of een mailtje!

Bedankt voor het lezen!

Liefs Nienke

Reacties

Reacties

Beppie

Lieve Nienke,

Wat vervelend dat je last had van heimwee.
Maar wel fijn om te horen dat het weer beter gaat.
Probeer zoveel mogelijk te genieten.

Liefs, Beppie

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!